beats by dre cheap

Ko je zapravo gospodar prstenova?

Jučer je u američkom domu sindikata u MZ Stari Grad u Wašingtonu došlo do jako zanimljive rasprave. Tema na dnevnom redu je bila "Ko je zapravo gospodar prstenova". Naravno raspravi su prisustvovala sva važna lica Sjedinjenih Američkih Država, pa i sam predsjednik Buš. Rasprava je tekla zaista u pozitivnim smjeru, sve dok jedan senator iz MZ Dauntaun nije izašao i počeo optuživati američkog predsjednika. Izlaganje je počeo rečenicom:

"On je ovdje, Gospodar prstenova je ovdje".

Ta rečenica dovela je nemir, a predsjednik Buš je ustao i krenuo prema katedri, vjerovatno da keže nešto. Prvo je prišao senatoru i nešto mu šapnuo, a onda ga odgurnuo i počeo govoriti.

"Ja, gospodar prstenova, smješno. Ovaj senator nije normalan, mislim da ću ga poslati u Irak, pa nek tamo priča gluposti. Ovom prilikom želio bih da zatražim od vas koji milion ako imate da mi pozajmite, jer treba mi za borbu protiv terora u Iraku. Čuj ja gospodar prstenova. Hahahahahaha".

Buš je smijajući se napustio salu. Ali jedna slika je ostala koja je obišla svijet. Naime dok je Buš govorio zaboravio je skinuti prsten koji ga je otkrio. Sada je jasno G.W.Buš je gospodar prstenova, može on laprdat da nije, ali slika govori hiljadu riječi, ili nešto slično, nisam sigura.

Foluške
http://lafo.blogger.ba
26/10/2007 13:25