beats by dre cheap

Zanimljivo, zar ne

Jedan bračni par koji živi u Kini u jednoj maloj provinciji 100 km sjeverno od Pekinga danas je završio u zatvoru. Naime, kako saznaje naša ekipa koja se javila sa lica mjesta ovaj mladi bračni par je ubio svoju tek rođenu bebu. Iz njihovih izjava saznajemo kako su se oni zakleli da nikada neće imati više od jednog dijeteta, jer kako nam je u poznato u Kini je dozvoljeno samo jedno dijete. I kad hoće nesreća, debil ga ne izvadi na vrijeme i belaj. Ja bih mu preporučio kad nezna da ga kontroliše da ga stavi u gumicu. Još smo malo čuli preko mobitela gospođu Kineskinju koja neštogovori, pa smo otišli u Buća Potok po jednog kineza da nam prevede to, evo kako nam je on to preveo:

"BILO JE SLUČAJNO, MAJKE MI, NISMO GA NAMJERNO IZMASAKRIRALI. NISAM JA MOJ MUŽ GA JE UBIO, A PRIJE TOGA ME JE ONESVJESTIO. AAAAAAAAA NEĆU U ZATVOR, SILOVAĆE ME".

Što kuja laže majku joj, e fol nisu ga namjerno izmasakrirali, majku im kinesku. Naša ekipa je imala još svašta da nam kaže, ali nevalja signal jer su zvali sa mobitela, sigurno je zabačena ta provincije u pičku materinu, a nisu ni imali para da se jave sa govornice, jebiga kokuzi. Uglavnom imaćemo više materijala kada se naša ekipa vrati iz Kine, stoga dragi čitaoci malo strpljenja, valja doći iz Kine.

Foluške
http://lafo.blogger.ba
23/10/2007 22:22